tylna klapa e46 csl by FW
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
Re: tylna klapa e46 csl by FW
chce zmienic tylna klape i przedni zderzak od wersji csl czy ktos pytał z was ile kosztuje taka przyjemnosc w aso?? moze ktos z forum sprzedaje takie elementy jestem bardzo zainteresowany
Kilku kupiło w ASO, jak dobrze tylna klapa kosztuje w okolicach 3.5K, zderzak lepiej nie wiedzieć, gdzieś tam 10K.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Szukaj na ebayu lub allegro oryginałów. W ASO pod 4 tysie to kosztowała ta klapa jak euro jeszcze było korzystne
na allegro znalazlam taka
http://allegro.pl/item722278618_vorstei ... k_csl.html
Hehe , Wolf sie teraz zabrał za dystrybucję kolejnego producenta...milkyway pisze:na allegro znalazlam taka

Pewnie jak w przypadku jego wcześniejszej oferty nic z tego nie wychodzi...
Jakby ktoś był zainteresowany, to mam na sprzedaż klapę a la CSL z laminatu. Bardzo lekka, wierna kopia oryginału (ma nawet numery BMW). Pomalowana na kolor Carbonschwartz metallic, ale ma trochę rysek, więc do ew. poprawek.
Cena 700 zł + oryginalne lampki BMW oświetlające tablicę gratis.
Cena 700 zł + oryginalne lampki BMW oświetlające tablicę gratis.
tak naprawde 90% Carbon fiber ktory jest sprzedawany w USA pochodzi z tajwanu i co 5 czesci pasuje naprawde dobrze a jesli pasuje perfekcyjnie to okazuje sie ze jest dobra naklejka polozona na oem czesc.
takie moje 2 grosze
takie moje 2 grosze

SZUKAM TYLNEJ KLAPY NA WZÓR CSL-a
Ja tez szukam! Najlepiej z laminatu.
Pako znalazlem firme w Tarnowie która mogłaby zrobić dokładke na ori klape na wzor csla z laminatu, problem w tym że musiałbym do nich podjechać na 1 dzień w celu przymiarek.
Pojechałbym ale na razie nie mam czasu. (wczesniej robili całą klapę ale forma się skrzywiła i zaprzestali produkcji)
Byłby ktoś zainteresowany?
Pako znalazlem firme w Tarnowie która mogłaby zrobić dokładke na ori klape na wzor csla z laminatu, problem w tym że musiałbym do nich podjechać na 1 dzień w celu przymiarek.
Pojechałbym ale na razie nie mam czasu. (wczesniej robili całą klapę ale forma się skrzywiła i zaprzestali produkcji)
Byłby ktoś zainteresowany?
Także poszukiwałbym tylniej klapy a'la CSL. Nie interesują mnie żadne dodatki, nakładki czy coś w tym stylu. Cała klapa...
no to jest nas czworo
moze jakies zakupy grupowe??

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Ja też był bym zainteresowany tylko nie widziałem jeszcze żadnego odlewu który dobrze pasuje zawsze gdzieś odstaje gdzieś sterczy może lepiej jednak odżałować te 3,5k i kupić oryginalną.
jutro zapytam w aso moze przy wiekszej ilosci bedzie taniej
Mam znajomego który ściąga części z USA i mógłby załatwić takie klapy z carbonu ale made in taiwan.
Cene i okres oczekiwania powinienem poznać dzisiaj, wtedy dam znać.
pozdr
Cene i okres oczekiwania powinienem poznać dzisiaj, wtedy dam znać.
pozdr